Povratak na događanja

Tom Jay - all night long

PETAK, 29.9. od 23:00 - 5:00

Tom Jay je umjetnik kojeg netreba posebno predstavljati ljubiteljima elektronske glazbe, iako za ove najmlađe generacije treba spomenuti nekoliko stvari. Tom svoju karijeru započinje u pank rock bendu zvan Gipss u ranim devedesetima, ali već 1995. upoznaje neki novi zvuk, te se okreće kulturi rave-a i elektronskoj glazbi.

Tom je u svojoj karijeri koja traje preko 27 godina razvio svoj specifičan stil, spoj techna, trancea, goe, ambijentalnu glazbenu fuziju koja spaja ljude međusobno i s prostorom. Treba spomenuti i radijsku emisiju "After Midnight" na riječkom SVID radiju, te emisiju osnovanu zajednu sa kreativnim ljudima na RiTvu "Retro Elektro" koja se emitirala uživo. 2005. godine Dj Rosho i Tom osnivaju duo pod imenom Underground Sky i u tom projektu bilježe uspijehe poput nagrade Porin kao najbolji producenti klubske glazbe u projektu - Putokazi "Androida" te su bili predgrupa Faithlessu u Zagrebu. Iza Toma su rezidencije na svim Valkana beach festivalima, u klubovima Fort Bourguignon, Quorum Colors, Fun academy, te svoje je večeri odražavao u Diskordiji i klubu Tunel.

Kod Toma uvijek kombinacija svega digitalnog i analognog, tako će i ovaj put u duha povratka u prostor stare Discordije u novom ruhu kluba Manual zavrtiti allnighter.


Posjećenost - Samo članovi
Ulaz - 4 €